Müzik Atölyesi

27.01.2021 2284

Günümüz koşullarında bilim ve bilgiye, dolayısıyla eğitime duyulan gereksinim hızla artmaktadır. Sanat yoluyla çocuğu eğitme konusu, en önemli eğitim yollarından biridir. 21. yüzyılda ortaya çıkan eğitim anlayışındaki yeniliklerin, çocuk gelişimi ve eğitiminde kullanılan anlayış ve yöntemler konusundaki en önemli yansıması, sanat alanında görülmektedir. Müziğin eğitimsel işlevleri müziğin bireysel, toplumsal, kültürel ve ekonomik işlevlerinin düzenli, sağlıklı, tutarlı, etkili, verimli ve yararlı bir biçimde gerçekleşmesini ve gelişimini sağlayıcı tüm müziksel öğrenme-öğretme etkinliklerini, bu etkinliklere ilişkin planlama, düzenleme ve örgütlenmeleri ve bütün bunlara ilişkin yapı ve işleyişleri kapsar.Müzik özü itibariyle eğitsel bir nitelik taşır.  Bu nedenlerden dolayı okulumuzda Müzik Atölyesi kurduk ve uzman öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilere faydalı olma çalışmamız devam etmektedir.

Adres:
Mahfesığmaz Mahallesi 79137 Sokak Çukurova/ADANA Okulumuz İl merkezindedir. http//instagram.com/adanatabiplerodasiilkokulu adanatabiplerodasiilkokulu gmail.com