Kodlama ve Robotik

25.01.2021 602

Dünyanın geleceği dijital olduğu için okulumuzda kodlama ve robotik atolyesini kurduk. Okulumuzda ilgi duyan öğrenciler için kodlama yani programlama eğitimleri verilmektedir. Bu sayede kodlamayı öğrenen çocuklar yeniliklere daha açık, yaratıcı, özgüvenli, problem çözmeye odaklı, iletişimi güçlü, teknolojiyi yararına olacak şekilde kullanarak yetişiyorlar. Tinkercad programı ile 3 boyutlu neseneler oluşturmayı başaran öğrencilerimizin soyut düşünme becerisi de gelişmektedir.

Teknolojinin sürekli gelişmesiyle robotların hayatımıza daha fazla girmesi bizlerin de onları anlamaya ve kontrol etmeye yönlendiriyor. Bunun için öğrencilerimizi çağa ayak uyduracak şekilde yetiştirmek için okulumuzda robot teknolojisi ilgili çalışmalar da yapılmaktadır.

Adres:
Mahfesığmaz Mahallesi 79137 Sokak Çukurova/ADANA Okulumuz İl merkezindedir. http//instagram.com/adanatabiplerodasiilkokulu adanatabiplerodasiilkokulu gmail.com