Mental Aritmetik

Mental Aritmetik

25.01.2021 852

Okulumuzda genelde 14.30'dan sonra verilen çocuk kulüpleri arasında yer alan Mental Aritmetik Eğitimi, yaklaşık 4500 yıllık geçmişi olan ve her türlü sayısal işlemin kolayca yapılmasını sağlayan bir sisteme dayanmaktadır.  Çocuklarımız genellikle soyut kavramları somutlaştırmakta zorlandıkları için matematik, fen bilimleri dersleri ile yabancı kelimeler, felsefi terimler, formüller gibi bilgileri öğrenmekte zorlanmaktadır. Bu durum da çocuğun başarı grafiğini düşürdüğünden gerek çocuğun gerekse ailesinin moral değerlerinin ve güven duygularının zedelenmesine neden olmaktadır.

 

Çift el Abaküs hafıza ve zeka eğitimi ile sağ ve sol beyin lobları aynı anda öğrenme faaliyetine katıldığından çocukların soyut kavramları somutlaştırarak hızlı ve kalıcı öğrenmeleri sağlanmaktadır. Sağ ve sol beyin loblarının birbirine paralel ve aynı düzeyde gelişmesi sağlanarak daha zeki, daha pratik, daha dikkatli, özgüven ve konsantrasyon sorunlarını aşmış başarılı öğrenciler yetiştirmek mümkün ve kolaydır.


İLETİŞİM

Adres:
Mahfesığmaz Mahallesi 79137 Sokak Çukurova/ADANA Okulumuz İl merkezindedir. http//instagram.com/adanatabiplerodasiilkokulu adanatabiplerodasiilkokulu gmail.com


Telefon
(322) 232 4753


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın