Muhitdin GENÇOĞLU - Sınıf Öğretmeni 2023/2024 Uzman Öğretmen

öğretmenimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılında 3/F sınıfını okutacaktır.

Düziçi doğumlu olan öğretmenimiz Muhitdin Gençoğlu, 1987´de Gazi EĞitim Fakültesi Bolu Eğitim Yüksekokulu´ndan mezun olmuştur. Yine aynı yıl Şırnak/Cizre´de göreve başlamış ve Kahramanmaraş/Pazarcık, Hatay/Hassa ve Erzin´de çalıştıktan sonra Adana/Tufanbeyli´ye tayin olmuştur. Karataş´ta da çalıştıktan sonra Vakıfbank İlköğretim Okulu´ndan 2012´de dönüşümle okulmuza gelmiş ve hala okulumuzda sınıf öğretmeni olarak çalışmaktaktadır. Meslek yaşamında aldığı ödüller şu şekildedir:

Teşekkür Belgesi (1992/İlçe MEM - PAZARCIK)

Teşekkür Belgesi (1993/İlçe MEM - PAZARCIK)

Teşekkür Belgesi (1994/İl MEM - KAHRAMANMARAŞ)

Çevre Belge ve Beratı (1994 - ÇEVRE BAKANLIĞI)

Terfi Ödül S.D.M.K

Teşekkür Belgesi (2000 - İlçe MEM - ERZİN)

Terfi Ödül S.D.M.K.

Aylıkla Maaş Ödüllendirme (2002 - MEB)

Teşekkür Belgesi (2003 / İlçe MEM - ERZİN)

Teşekkür Belgesi (2004 - İlçe MEM - ERZİN)

Terfi Ödül S.D.M.K.

Takdir Belgesi (2010 - Çukurova Kaymakamlığı)

Başarı Belgesi (2017 - Çukurova Kaymakamlığı)

Başarı Belgesi (2018 - Çukurova Kaymakamlığı)

Bunların dışında katılmış olduğu kurs ve seminerler ise şu şekildedir:

İlkyardım ve İlk Müdehale Semineri,, Öğrenen Lider Öğretmen Semineri, Temel İş Sağlığı ve Güvenlik Eğitimi Kursu, Afet Eğitimi Semineri, Okul Tabanlı Afet Eğitimi Semineri, Temel Afet Bilinci Okul Lider Öğretmen Eğitimi Semineri,  Temel Eğitim Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi Eğitimi Semineri, Okul Aile İşbirliği Geliştirme Programı Eğitim Kursu, Bilgisayar - İnternet Hizmetiçi Eğitim Kursu, Bilgisayar Okuryazarlığı Hizmetiçi Eğitim Kursu, Yeni Eğitim Program Tanıtım Kursu, Rehberlik Hizmetleri Kursu, OGM - TKY ve Özdeğerlendirme Kursu, Matematik Bilgileri ve Öğretim Hizmetiçi Eğitim Kursu,  Fen Bilimleri Dersi Öğrenme ve Öğretmen Teknikleri ile Labaratuvar Araç Gereçlerini Kullanma Hizmetiçi Eğitim Kursu, Eğitim Araç ile Materyallerini Kullanma ve Uygulama Hizmetiçi Eğitim Kursu, Türkçe Öğretimi ve Geliştirme Hizmetiçi Eğitim Kursu,  Karma Eğitim Modeli Kursu, Okul Sağlığı Semineri, Özel Öğrenme Eğitim Semineri (Disleksi).