Metin ARIK - Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmeni Uzman Öğretmen

1979 yılında Seyhan´da doğan Metin Arık, ilk ve orta öğrenimi Adana´da tamamladıktan sonra 1998-2002 yılları arasında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi bölümünü okumuştur. 2002´de Mardin´de görev´e başlayan Metin Arık, 2006´da Adana´ya gelmiş ve sırasıyla Orhan Gazi, Emine Nabi Menemencioğlu, Kenan Evren(demokrasi) ilköğretim okullarında çalıştıktan sonra bir dönem de Atilla İlkokulu´nda ve Kenan Evren İlköğretim Okulu´nda idarecilik görevi yapan Metin Arık 2013 yılında Adana Tabipler Odası İlkokulu´na atanmıştır.

İlkyardım ve İlk Müdehale Semineri,

Bilgisayar ve İnternet Kullanımı Kursu,

Özel Eğitim Semineri,

Kan Bağışcısı Eğitimcisi Semineri,

Okullarda Toplu Beslenme Eğitimi Semineri gibi kurs ve seminerlere katılan öğretmenimiz deneyimlerini öğrencileri ile paylaşmaya devam etmektedir.