Mehmet Kazım SEZGİN Baş Öğretmen - Sınıf Öğretmeni 2023/2024

Mehmet Kazım öğretmenimiz Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesinden 2000 yılında mezun oldu.Bir çok okulda idarecilik ve öğretmenlik görevlerinde bulundu.2023 yılında okulumuzdaki görevine başladı.Öğretmenimiz özverili çalışmalarından dolayı;2007 yılında Teşekkür ve 2022 yılında MEB tarafından iki defa Başarı belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Özel Eğitim Semineri,

Proje Teknikleri Semineri,

Okul Beslenme Semineri,TKY Temsilci Eğitim Semineri,Proje Hazırlama Yöntem ve Teknikleri Semineri,

Okul Beslenme Semineri,Okul Afet ve Acil Durum Yönetimi Eğitici Eğitimi Semineri,

Sınıfında Yabancı Uyruklu Öğrenci Bulunan Öğretmenlerin Eğitimi Kursu,

Fatih Projesi-Ağ Altyapısı Semineri,

Özel Eğitim Uygulamaları Kursu,Öğretmenlik Uygulaması Danışmanlığı Eğitimi Kursu,

Arama,Kurtarma ve Tahliye Eğitimi Semineri,Okul Aile İşbirliği Geliştirme Programı Eğitimi Kursu,

Mesleki Çalışma-Kapsayıcı Eğitimi Kursu,

Yönetimsel Beceriler Semineri,Merhamet ve Yavaşlamak Semineri,Öğretmen Olmak Semineri,Uzman Öğretmenlik Eğitimi Programı Semineri,Başlangıç Düzeyi Piyano Eğitimi Semineri,

Zaman Yönetimi Semineri,5 Kelime 1 Hikaye Semineri,MEB Birim Amirlerinin Öğretmen Bilgilendirme Semineri,kurs ve seminerlere katılarak deneyimlerini öğrencileri ile paylaşmaya devam etmektedir.