ADANA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA İLKOKULLARDA ADANA BİRİNCİSİYİZ

09.03.2020 1577

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasında okulumuz Adana'nın gururu oldu.Yarışmanın ilk etabı Çukurova İlçesinde yapıldı.Q Bitz dalında Ada POLAT ilçe birincisi ve Mehmet Ege ÇAKITLI ilçe ikincisi,Equlibrio dalında Betül ESEN ilçe birincisi,Barış KAÇAR ilçe üçüncüsü ve dereceye girerek il yarışmasına katılmaya hak kazandılar. İlimizde yapılan yarışmada Q Bitz yarışmasında Ada POLAT Adana İl Birincisi olarak yarışmayı tamamladı.Dereceye giren diğer tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasında Adana'yı temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.Akıl ve Zeka Oyunları ekibi  Öğretmenlerimiz:Mehmet CAN başta olmak üzere Umut İPEK,Kadriye AKÇAL,Zeynep GUNT ve Birgül TOPRAKÇI'ya ,öğrencilerimizin ailelerine ve emeği geçen herkese çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

09-03-202009-03-202009-03-202009-03-202009-03-202009-03-202009-03-202009-03-2020

Adres:
Mahfesığmaz Mahallesi 79137 Sokak Çukurova/ADANA Okulumuz İl merkezindedir. http//instagram.com/adanatabiplerodasiilkokulu adanatabiplerodasiilkokulu gmail.com

e-Posta Göndermek İçin Tıklayın